четвер, 10 листопада 2011 р.

Стоматологічна клініка 32dent

Стоматологічна клініка 32dent 

Професійна стоматологічна клініка 32dent надає весь спектр послуг з стоматології: лікування карієсу і захворювань ясен, відбілювання зубів, імплантація, протезування (установку коронок), хірургію, виправлення прикусу (брекеты цены) та ін Без непотрібної болю, дбайливо і акуратно наші лікарі допоможуть вам в рішенні будь стоматологічної проблеми. 

Стоматологія, доступна всім

Стоматологічна клініка 32dent переконає вас у тому, що якісна стоматологія в Києві може бути доступна будь-якому пацієнтові. Ми допоможемо вам уникнути зайвих витрат, надамо знижки при комплексному лікуванні і отриманий результат збереже здоров'я ваших зубів на багато років. 

Стоматология Киев європейської якості

Наші лікарі - досвідчені фахівці зі стажем від 7 до 25 років. 32dent-це професійна стоматологічна клініка. До Києва ми привозимо обладнання та матеріали для маніпуляцій (пломбування, протезування, імплантації) виключно з-за кордону - Німеччини, Ізраїлю, США, Швейцарії. Стоматологія в клініці 32Дент тільки високої якості. Стоматологія 32dent надає гарантію на всі види робіт, наше обслуговування, професіоналізм наших лікарів і ціни дадуть вам 32 приводу для посмішки!

2 коментарі:

  1. Доброго вечора!
    Скажіть, яку Ви можете зробити мені знижку на протезування якщо в мене е картка стоматології Призма http://prisma13.com/ Дуже буду радий якщо Ви мені зробите знижку бо грошей не маю, а лікуватися треба. Який в Вас до речі телефон ?

    ВідповістиВидалити