пʼятниця, 11 листопада 2011 р.

Лікування карієсу і терапевтична стоматологія

При карієсі сучасні стоматології пропонують лікування, що складається у видаленні пошкоджених тканин і їх заповнення за допомогою інноваційних пломбувальних матеріалів, які допомагають відтворити первісну форму і колір зуба. 

Найбільш поширеним сьогодні способом відновлення є фотополімерна реставрація. На ранніх стадіях цей метод - оптимальний, і за технологією, і за ціною. Обов'язковою мірою для попередження серйозних ускладнень є відвідування стоматології як мінімум раз на півроку.

Проведення профілактичного огляду, лікування карієсу, а також полірування наявних фотополімерних реставрацій допоможе вам зберегти зуби здоровими і істотно заощадити на процедурах, потрібних для лікування серйозних стоматологічних захворювань. 

Кваліфіковане відбілювання зубів в стоматології 

На сьогоднішній день відбілювання зубів є важливою складовою частиною естетичної стоматології. Білосніжні зуби - це своєрідна візитна картка, що супроводжує людину завжди і скрізь. Білий колір зубів - символ молодості, здоров'я і краси. Якщо раніше відбілювання могло призвести до пошкодження емалі зубів, то тепер ситуація радикально змінилася. Склад гелю, за допомогою якого проводиться освітлення зубів, включає нітрат калію, що зменшує чутливість, а також фторид натрію, який зміцнює емаль. 

Таким чином, стоматологии Києва надають широкий вибір терапевтичних послуг, найбільш популярними з яких є лікування карієсу і відбілювання зубів.Завдяки цим процедурам ваші зуби будуть не тільки естетичними, але також здоровими і міцними.

2 коментарі: